Güzellik; bakan göze göre değişen bir kavram, kuşkusuz güzellik görecelidir. Kısacası “herkesin güzeli ve güzelliği kendine”. Gösteri ve ünlüler dünyasında da sokaktaki sıradan Türk erkeği gibi ünlü erkekler de genellikle dış görünüşe yani fiziksel güzelliğe çok önem veriyor ve dikkat ediyor. Ama kadınlar için dış güzellik her zaman geçerli olmuyor.
Kadınlar, dış görünüşten daha çok; ruh ve kafa birlikteliğine (entelektüel zekaya ve fikirlere) tabiki birde sadakatli olmaya önem veriyor.
Durum böyle olunca da bazen çok güzel bir kadının yanında hangi ölçüye vursanız pek de yakışıklı sayılmayacak bir erkek görmek mümkün olabiliyor.
Kadınların bir çoğu, önce “zeka, karakter ve kişilik” diyor. Tabi erkeklerde güzelliğe bakan-bakmayan kadınların bir çoğu bunların yanında elbette birde; “ün, şan – şöhret ve paralı bir statü – meslek” sahibi olmasını istiyor 🙂
![kadinlarin-sevdigi-erkekler-kadinlar-en-cok-hangi-erkekleri-begenir-kadinlarin-tercih-ettigi-erkek-tipleri kadinlarin-sevdigi-erkekler-kadinlar-en-cok-hangi-erkekleri-begenir-kadinlarin-tercih-ettigi-erkek-tipleri](http://kadinsoruyor.abidinderki.com/wp-content/uploads/2009/05/kadinlarin-sevdigi-erkekler-kadinlar-en-cok-hangi-erkekleri-begenir-kadinlarin-tercih-ettigi-erkek-tipleri1.jpg)
ERKEKLER ÇOK KÖTÜKLER ÇÜNKÜ,SEWDİRMEYİ BİLİYORLAR FAKAT ALDATMAYIDA ÇOK SEVİYORLAR BU İNSAN NE YAPSIN TAM BAGLANDIM DERKEN KOPU VERİYORLAR BU ÇOK ALÇAKCA Bİ DUYGU OLDUGU İÇİN KADINLAR SEWMEKTEN KORKUYORLAR SEVSELER BİLE SONUÇ NEGATİF OLUYOR BU YÜZDEN KARŞILIKLI İLİŞKİ OLUŞMUYORR…..
sayin tugba,hanim dediginiz dogru.aldatilmak tabi kötü,ama sizin dediginiz erkek,adam degilmis.belli ki etrafiniz cakallan dolu,simdi bana deseniz omrum söz verip sözünü tutmayan erkeklerle gecti,hic sasmam.yanlis yerde ariyosunuz tugba.